Στα 1,51 η ισοτιμία δολαρίου-ευρώ. Vive la Révolution!

0_22_dollar_euro_450.jpgΣήμερα μάθαμε ότι στην Νέα Υόρκη στην οδό του Τείχους (Wall Street) το ευρώ κατέγραψε νέο ιστορικό ρεκόρ έναντι του αμερικανικού νομίσματος ανερχόμενο στα 1,5147 δολάρια.

Η χαρούμενη αυτή είδηση χαροποίησε ακόμα περισσότερο τους Έλληνες που δεν τρέφουν και τα καλύτερα των αισθημάτων για τις Η.Π.Α. και ότι τους αντιπροσωπεύει διεθνώς.

Μάλιστα η ζήτηση στα ταξιδιωτικά γραφεία για εισιτήρια για τις Η.Π.Α. αυξήθηκε θεαματικά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη έχει καταντήσει Κολωνάκι – Κηφισιά για τους περισσότερους εξ ημών.gisele_dollar_euro.jpg

Σε δηλώσεις τους, οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων τόνισαν: «Επιτέλους οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τους Έλληνες. Αφού δεν φεύγουν από την Σούδα και το Ιράκ θα τους γονατίσουμε οικονομικά. Σήμερα είναι τα Ralph Lauren αύριο τα Tommy Hilfiger.»

Ανάλογες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα GAP και στα APPLE stores.

Advertisements

One response to “Στα 1,51 η ισοτιμία δολαρίου-ευρώ. Vive la Révolution!

  1. Ενδιαφέρων. Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αλληλένδετα πάντως . Αν αναλογισθεί κανείς το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στην παγκόσμια οικονομία με όλα αυτά που συμβαίνουν με τα νομισματικά ταμεία και τους λίπους νταβατζήδες ( μετά συγχωρήσεως ), εάν δει κανείς την πορεία της σχέσης των νομισμάτων ( π.χ. ενα δολλαριο σε ευρω ) θα καταλήξει ότι το τέλος είναι πάνω – κάτω προβλέψιμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s